20.3.2017

HYVÄ HUONO MAANANTAI

Tämä maanantai lähti käyntiin ihan kivasti. Ehdin taas syömään hyvän ja tukevan aamiaisen, sekä ehdin laittautua ilman kiirettä. Lähdin lompsimaan koululle ja ensimmäisen tunnin aikana aloin tuntemaan vatsassa aivan järkyttävää kipua. En voi edes sanoin kuvailla kipua mitä koin. Ei siinä enää voinut keskittyä mihinkään vaan suuntasin suoraan takaisin kotiin. Tovin sängyllä kippurassa maattuani ja lääkkeen vaikututtua eläminen taas helpottui.
Myöhemmin treenasin, oleskelin vain ja tein ruokaa. Päivälliseksi tein oikein maukkaan munakkaan. Suorastaan rakastan munakkaiden tekoa ja tietenkin makua. Kaikista paras on kun laittaa hernemaissipaprika sekoitusta, kananmunaa, joskus soijarouhetta ja reippaasti paprika maustetta. Jos on kova nälkä niin kylkeen vielä riisiä ja salaattia. Tänään munakkaaseen tuli paprikaa, paprika maustetta, tomaattia ja rucolaa, lisukkeeksi keitin vielä riisiä.

Loppujenlopuksi tämä maanantai ei ollutkaan niin kauhean hirveä vaikka siltä se välillä tuntuikin. Jospa huomenna olisi parempi päivä ja voisin olla koko päivän koulussakin. 


4 kommenttia:

 1. Kiva, että lopulta kaikki meni kuitenkin hyvin :) Tsemppiä huomiselle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaikka myöhässä vastaankin :D

   Poista
 2. Oi että, onpas herkullisen näköinen munakas! Täytyy itsekin kokeilla tuota, vaikkakin tomaatti pitäisi korvata jollakin muulla allergian takia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi on kyllä helppo ja herkullinen :)

   Poista